Ik ben Ann Robbert. Als stewardess vlieg ik al bijna 20 jaar met veel plezier over de wereld. Maar mijn echte passie is zingen. Dat doe ik dan ook al sinds mijn 5e levensjaar. Eerst in koren, maar later  solistisch. Ik heb vele jaren zangles gehad. De laatste drie jaar had ik les van internationaal zanger en zangpedagoog Wout Oosterkamp. Van hem leerde ik wat een natuurlijke manier van stemgebruik is. Ik ging ook steeds meer beseffen dat je als zanger(es) je eigen instrument bént. En dat wat je tegenkomt in je zingen vaak parallel loopt met wat je tegenkomt in je leven. Daar sluit de visie van het Centrum voor Stembevrijding naadloos op aan. Dus in dit leerproces was de opleiding tot stembevrijder voor mij een logische stap. Als ervaringsdeskundige en stembevrijder begeleid ik nu mensen in hun proces en/of zoektocht naar hun ware geluid in één-op-één sessies en in workshops.

Daarnaast deel ik mijn verrijkte passie voor het zingen nog graag op het podium.

Het enige dat leuker is dan zingen is sámen zingen. Door mijn liefde voor koorklank ben ik me gaan verdiepen in koordirectie. Ik ben lerende op dit vlak en dirigeer op dit moment één koor, maar ik wil dit graag uit gaan breiden.

Tot slot komen mijn leven als stewardess, als zangeres en als moeder samen in mijn eigen liedjesprogramma ‘de Zingende Stewardess’.

Meer informatie over de verschillende disciplines vindt u onder de betreffende kopjes op deze website. Neem voor vragen contact op via het contactformulier of bel: 06-505 112 73.