Annika heeft een vriendelijke en warme uitstraling. Met haar prachtige heldere zuivere stem is het een plezier om haar te horen zingen.

Melissa Venema
Trompettist

Lieve Annika,

Gefeliciteerd met je site! Het is, in mijn muzikale leven, een wonder dat ik jou mocht ontmoeten. Door toeval kwam ik je tegen via connecties van het kerkje van Krommeniedijk. Je brak mijn muzikale hart door het innerlijke gevoel dat je tijdens het zingen uitstraalde. Een schoonheid aan klank. Wij hebben samen al wat kilometers gemaakt in het muziekwereldje. Zelfs op een heen en weertje naar Zuid Afrika voor een concert in Pretoria. De toekomst ligt voor je open, want je hebt alle ‘registers’ voor het grijpen! Ik geloof in je! Een ’totaal’ mens in zingen, presenteren en persoonlijke omgang! Een duizendpoot, want je creativiteit is onuitputtelijk! Tevens als mens; je hebt een open, fris karakter en dat is heerlijk om mee samen te werken. Een meid met karakter die zich gemakkelijk aansluit in de ‘groep’ muzikanten waarmee we samen werken en optreden.
Annika, ik wens je veel succes toe met je prachtige site. Blijf met je beide benen op de grond staan, want het succes is net als de wind. De ene dag is het windstil en de andere dag stormt het. Zo is ook het leven.
Je weet: Ik houd van je als mens en van je gezin!

Dub de Vries
Organist